La Villa
background

Italien > Toscana > Palazzone | Pool | HusdjurGården har pool

Castello Fighine tronar dramatiskt högst upp på en kulle i Toscana. Castello Fighine är ett imponerande 1100-talsslott, som erbjuder hisnande utsikt över södra Toscana och är någonting utöver det vanliga. Redan när du kommer på grusvägen upp mot slottet slås du av den imponerande vyn över slottet på höjden. En gång en självförsörjande s.k. borgo, har Fighine idag förvandlats till ytterst smakfulla semesterbostäder. Här finns fem hus varav två med egna pooler och två lägenheter tillgängliga för uthyrning. Total kan man ta emot upp till 34 gäster. Varje hus och lägenhet är inrett med högsta standard av de internationellt kända inredarna David Mlinaric och Hugh Henry. Möblerna är valda med stor omsorg, väggarna pryds av vackra tavlor och på de gamla stengolven ligger äkta mattor.
I det stora slottet bor de nuvarande ägarna, ett brittiskt par vars ambition varit att återskapa den forna miljön men med moderna faciliteter. Mellan de olika byggnaderna vindlar sig små gångstigar som leder dig förbi den gamla slottskyrkan, gårdens egna teater, den gemensamma poolen och inte minst den välrenommerade restaurangen "Heinz Beck Restaurant Seasons at Fighine Castle". Restaurangen har en stjärna i Michelinguiden och förvaltas av den internationellt hyllade kocken, Heinz Beck som erhållit tre Michelinstjärnor.
Castello Fighine är den perfekta platsen för bekväm semester, fester och romantiska bröllop. Här står tiden stilla och dina minnen härifrån kommer att lämna bestående intryck. Få ställen är så magiska och förtrollande som Castello Fighine och passar dig som söker en unik och exklusiv plats.Villa Melissa

8+0

Villa med trädgård och privat uppvärmd pool. På markplan ligger ett vardagsrum med öppen spis, ett arbetsrum, hall/bibliotek, stort kök och matplats med plats för 14 gäster. En trappa upp finns ännu ett vardagsrum med öppen spis, tre sovrum varav ett med dubbelsäng och två med separata sängar. Alla sovrum har egna badrum. Ytterligare en trappa upp ligger en Master Suite med två klädkammare och stort badrum.I trädgården finns en möblerad terrass med skuggande tak.

Pris / vecka
72 140 - 95 630 kr
BokaSe priser/Boka


Villa Janine

6+0

Villa med trädgård och privat uppvärmd pool. På markplan ligger ett stort kök och matplats med plats för 12 gäster samt ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum. En trappa upp finns ett vardagsrum med öppen spis och ett sovrum med två sängar och eget badrum. Ytterligare en trappa upp ligger Master-sovrummet med stort badrum och dubbla tvättställ samt klädkammare. I denna lägenhet finns också en mindre vinkällare för förvaring av era viner i rätt temperatur och ett arbetsrum som är en del av ett gammalt torn. I trädgården finns en möblerad terrass med skuggande tak.

Pris / vecka
66 290 - 85 780 kr
BokaSe priser/Boka


Casa Teatro

6+0

Casa di Teatro har två små trädgårdar med plats för måltider utomhus. På markplan finns ett vardagsrum med öppen spis, matsal och kök. En trappa upp finns tre sovrum varav ett med extra stor dubbelsäng och de andra två med normalstora dubbelsängar, vart och ett med eget badrum. Ytterligare en trappa upp finns ett arbetsrum.

Pris / vecka
51 340 - 64 760 kr
BokaSe priser/Boka


Casa Vittoria

6+0

Casa Vittoria har på markplan vardagsrum med öppen spis, matsal, kök. En trappa upp ligger två sovrum med dubbelsängar och ett sovrum med två enkelsängar samt tre badrum.

Pris / vecka
54 080 - 69 080 kr
BokaSe priser/Boka


Casa Rossa

4+0

Lägenhet med ett stort vardagsrum med öppen spis, matsal och ett välutrustat kök med utgång till terrassen. Två sovrum med dubbelsängar och egna badrum. Inredningen är gjord av en av Italiens främsta designer Federico Forquet.

Pris / vecka
34 110 - 43 340 kr
BokaSe priser/Boka


Casa Parretti 1

2+0

Casa Parretti är två lägenheter i samma hus varav denna nummer 2 ligger i en trappa upp. Ett vardagsrum med kökshörna, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum. Terrassen delas med Parretti 2. Dessa lägenheter hyrs ut dygnsvis.

Pris / dygn
3 020 kr
BokaSe priser/Boka


Casa Parretti 2

2+0

Casa Parretti är två lägenheter i samma hus varav denna nummer 1 ligger i markplan. Ett vardagsrum med kökshörna, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum. Terrassen delas med Parretti 2. Dessa lägenheter hyrs ut dygnsvis.

Pris / dygn
3 020 kr
BokaSe priser/Boka


Fighine alla hus

30+0

Lägenheterna Melissa, Janine, Teatro, Vittoria och Rossa tillsammans. Se specifikation under resp lägenhet

Pris / vecka
274 800 - 336 840 kr
BokaSe priser/Boka


Fighine alla hus och lägenheter

34+0

Samtliga hus och lägenheter på Castello Fighine. Se specifikation Se specifikation under resp lägenhet

Pris / vecka
305 130 - 337 240 kr
BokaSe priser/Boka


Pool: Ja, 5 x 10 m, 27/5 - 16/9 2017
Kustnära: Nej
Golfbana: Nej
Husdjur: Ja, för mer information kontakta La Villa.
Tennis: Nej
Ridning: Nej
Allmänna kommunikationer: Dåliga
Rekommenderas egen bil? Ja
Närmaste samhälle: Palazzone 3 km
Närmaste större samhälle: San Casciano Bagni 5 km, Fabro 10 km, Siena 55 km, Perugia 130 km
Järnvägsstation: Chiusi 20 km
Flygplats: Rome - Fiumicino/Leonardo Da Vinci, 181 km. Firenze - Peretola Airpor, 161 km. Pisa - Galileo Galilei Airport, 228 km.
La Villas normala villkor gäller.
Tillbaka
Castello Fighine exklusiva semesterhusCasa Janina på Castello Fighine håller hög standard och har egen pool och trädgård (Förstora bild)

Castello Fighine exklusivt ToscanaCasa Melissas är en av de exklusiva villorna med egen pool på Castello Fighine i Toscana (Förstora bild)

Castello Fighine exklusiva semesterbostäderEtt av tre vackert inredda sovrum i Casa Teatro på Castello Fighine utanför byn Palzzone (Förstora bild)

Castello Fighine Casa Teatro ToscanaEtt av tre badrum i Casa Teatro (Förstora bild)

Castello Fighine exklusivt semesterboendeEn del av den privata trädgården på Casa Janine på Castello Fighine (Förstora bild)

Visa alla bilder
Castello Fighine Semesterbostäder La VillaEtt av de vackert inredda sovrummen i Casa Janine på Castello Fighine (Förstora bild)

Castello Fighine semesterhus ToscanaDe tre badrummen i Casa Janine är sobert inredda i klassikt toscansk stil men hög standard (Förstora bild)

Castello Fighine semesterbostad ToscanaVardagsrum i Casa Janine, som erbjuder exklusivt boende på Castello di Fighine i Toscana (Förstora bild)

Castello Fighine Semesterbostäder ToscanaÄven med välrenomerad restaurang runt hörnet, är köket på Casa Janine välutrustat (Förstora bild)

Castello Fighine semestervillor PalazzoneCasa Janine, en villorna på Castello di Fighine, erbjuder boende av hög standard (Förstora bild)

Castello Fighine Michelin ToscanaHeinz Beck Seasons at Ristorante Castello di Fighine har en stjärna i Michelin (Förstora bild)

Castello Fighine semestervillor PalazzoneVardagsrum i Casa Rossa, en av de vackert inredda villorna på Castello Fighine i Toscana (Förstora bild)

Castello Fighine semesterhus sancascianobagniCasa Melissa har ett välutrustat kök trots närheten till Ristorante Castello di Fighine (Förstora bild)

Castello Fighine festarrangemang La VillaCastello Fighine i Toscana, villor och en restaurang, som belönats med stjärna i Michelin (Förstora bild)

Castello Fighine bröllopsarrangemang La VillaCastello Fighine blickar ut över de toscanska landskapet (Förstora bild)Sök bostad
Antal personer: st

Visa endast fristående bostäder

Landskap/storstad:

Bostadens namn:

Läge:
Kust
Inland
Alla lägen

Omgivning:
Stad, by
Lantligt
Alla omgivningar

Övrigt:
Pool
Tennis
Golf

Dygnshyra:
Visa dygnshyra
Ny turistskatt i Italien


Instagram
Följ oss på Instagram

Dela själv med #lavillatravel

Du har en gammal webbläsare

Din webbläsare är av en äldre eller enklare variant och fungerar inte på vår hemsida.

Klicka här för att ladda ner en modern webbläsare (Google Chrome)


La Villa Travel AB | Box 12205 | 102 25 Stockholm
Tel: 08- 514 202 90 | Fax 08-514 202 91 | info@lavilla.se | www.lavilla.se
Bankgiro: 5583-6787 | Orgnr: 556595-9896
Företaget har F-skattsedel | Resegaranti ställd enligt Kammarkollegiets villkor