La Villa

En villa med njutning för själ och kropp

Villa Pienza har genomgått en total förvandling, från ruin till ett fantastiskt hus. På Villa Pienza har de unga ägarna lagt stor vikt vid att bevara de gamla vackra taken och golven. Interiörerna speglar Sabrina och Barbaras stora intresse för inredning. I trädgården växer lavendel och vita rosor men det som dominerar är den hänförande utsikten över kullarna och mot Pienza som kan nås till fots på ca 25 min längs en vandringsstig. En av terrasserna har grill och matplats.
Det finns täckt parkering, pingisbord, gym och 3 cyklar. Kock i huset som lagar toscansk mat kan bokas liksom massage (schiatsu och ayurveda). Det finns WiFi i hela huset.

Vänster vinge På markplan finns ett stort vardagsrum med öppen spis, TV och DVD, litet kök för tillredning av frukost, dubbelrum med utgång till trädgården samt ett badrum med badkar och tvättmaskin.En trappa upp finns två dubbelrum, det ena med massagebadkar i rummet samt badrum med dusch, det andra med badrum med två duschar. Mellan rummen ligger en hall med utgång till en balkong med utsikt över Monte Amiata och Val d’Orcia.
Mittpartiet Ett stort vardagsrum med panoramadörrar mot trädgården och högt till tak (6,5 m). Sovloft med en enkelsäng. Matbord med plats för 12 personer. Större kök. Ett dubbelrum med badrum med jacuzzi.
Höger vinge På markplan finns ett kök, vardagsrum med öppen spis, ett dubbelrum med badrum med dusch. En trappa upp finns ytterligare ett sovrum med dubbelsäng samt badrum med jacuzzi och dusch.

Totalt har Villa Pienza 12 sängplatser.


Pool: Ja, 4 x 18 m, uppvärmd med saltvatten
Kustnära: Nej
Golfbana: Ja
Husdjur: Nej
Tennis: Nej
Ridning: Nej
Allmänna kommunikationer: Sämre
Rekommenderas egen bil? Ja
Närmaste samhälle: Pienza 3 km
Närmaste större samhälle: San Quirico d’Orcia 6 km, Bagno Vignoni 13 km
Järnvägsstation: Chiusi 35 km
Flygplats: Firenze - Peretola Airpor, 132 km. Roma - Ciampino Airport, 198 km. Rome - Fiumicino/Leonardo Da Vinci, 216 km. Perugia - San Egidio Airport, 93 km. Pisa - Galileo Galilei Airport, 199 km. Bologna - Guglielmo Marconi Airport, 224 km.

Villa Pienza Bagno Vignoni
Villa Pienza, det vackra stenhuset på höjden nära Bagno Vignoni i vackra Val d’Orcia
Pienza semesterhus val di orcia
Skönt morgondopp med i Villa Pienza 3 km utanför Pienza och 6km från San Quirico D’Orcia
Villa Pienza semesterhus orciadalen
...vidunderliga vyer över Orciadalen bara 25 min längs en vandringsled till Pienza
villapienza semesterboende La Villa
Ombonat och trivsamt vardagsrum
Visa alla bilderLa Villa Travel AB | Box 12205 | 102 25 Stockholm
Tel: 08- 514 202 90 | Fax 08-514 202 91 | info@lavilla.se | lavilla.se
Bankgiro: 5583-6787 | Orgnr: 556595-9896
Företaget har F-skattsedel | Resegaranti ställd enligt Kammarkollegiets villkor