La Villa
background

Vi gifter oss!

Detta vill vi mest av allt dela med våra kära vänner och familj på en alldeles underbar plats i Italien. Platsen heter Monte Isola, en ö i Iseosjön. Här hoppas vi att tillsammans med dig få en oförglömlig weekend fylld av italiensk mat och dryck, festligheter, vingård, sol och bad. Under lördagen spirar kärleken extra mycket då vi gifter oss på Monte Isola, vigseln följs av tidernas fest på samma plats. Allt det praktiska har vi samlat nedan och vi hoppas att du vill dela denna oförglömliga resa med oss. 

Varmt välkommen!
Martina & Mattias

Vår weekend med dig


Vi har tillsammans med La Villa skapat en weekend med start torsdagen den 7 juni. Du tar dig till flygplatsen Malpensa i Milano eller Bergamos flygplats. Här kommer vi att ordna gemensam transport med buss och båt (tider för transfer meddelas senare) för att ta oss till Monte Isola och Castello Oldofredi som är vårt boende för helgen. Transfern från flygplatsen kommer att ta cirka en timme.

Önskar du ta dig till Italien på annat sätt, eller vill spendera fler dagar där innan vår bröllopshelg går det utmärkt att ansluta vid någon av flygplatserna för gemensam transfer eller direkt till färjeläget och båten som kommer att ta oss till Monte Isola.
På torsdagskvällen bjuds det på grillbuffé i olivlunden på Castello Oldofredi.

På fredagen vaknar vi förhoppningsvis upp till en norditaliensk frisk försommardag som inleds med frukostbuffé på Castello Oldofredi. Här efter är det hopp och lek där du som gäst gör precis vad som faller dig i smaken. Ta en kort båttur precis nedanför hotellet till fastlandet och sjöns huvudstad Iseo. Här kan du strosa runt på fredagsmarknaden och njuta av allt från delikatesser till atmosfär. Eller stanna kvar på ön, snöra på dig ett par sköna skor och bege dig runt Monte Isola till fots eller varför inte hyra en cykel. Alternativt vill du bara njuta av det fina vädret, ta ett dopp i poolen, besöka badplatsen och ta en lunch på någon av de lokala trattoriorna.

På eftermiddagen sammanstrålar vi igen, tar oss till fastlandet där vi senare med vidare transport färdas till en av regionens vingårdar för rundvandring och provsmakning. Här bjuds vi dessutom på en tre-rätters middag med tillhörande drycker från gården.

Lördagen den 9 juni
är för oss den stora dagen!


Vigselceremonin äger rum klockan 16 på Castello Oldofredi. Fram tills dess fyller du dagen med precis vad du själv önskar. Allt för att komma i stämning inför vigsel och en sprakande festkväll som vi hoppas kommer att ge oss alla ett minne för livet!

På söndagen summerar vi en oförglömlig helg tillsammans med våra kära vänner och familj. Vi njuter av en gemensam förstärkt frukost för att därefter börja förbereda för hemfärd beroende på respektive sällskaps flygtider tillbaka till Sverige. Transfer kommer precis som vid ankomsten att anordnas för senare angivna tider.

Weekendpaket


Vi hoppas verkligen att du vill dela dessa dagar med oss, såväl för att umgås i en underbar miljö som för att bevittna då vi blir man och fru!
För hela helgen betalar du 3 500 kronor/person.

Detta ingår i priset
 • Hotell från torsdag till söndag (tre nätter) inklusive frukostbuffé.
 • Gemensam transport från flygplatsen tur och retur (buss + båt).
 • Grillbuffé inklusive vin till maten.
 • Besök på vingård (inklusive transport), vinprovning samt trerätters middag med vinpaket.
 • Bröllopsmiddag och efterföljande fest med fri bar.

Flyg till och från Italien ordnar och bekostar du själv.

Presenter


Vi önskar oss ingen bröllopsgåva. Det vi önskar oss mest av allt är att dela denna weekend i Italien med dig!

Klädkod


Vigsel och bröllopsfest: Kavaj

Anmälan och betalning


För att vi och La Villa ska kunna planera denna weekend på bästa sätt önskar vi ditt o.s.a. senast den 31 oktober via länken nedan. Vi har anlitat Mattias ordningsamma mor som ekonomiassistent och betalning görs således till Christin Karlsson via:
Bankkonto: Nordea 3091 0048150 alternativt Swish: 0705239803. Vänligen ange ditt/era namn i meddelanderutan vid betalning.

Du betalar först en bekräftelseavgift på 500 kronor per person i samband med din anmälan (senast den 31 oktober). Under våren kommer du att få ett mail med information om resterande betalning (3000 kronor per person) som ska vara betalt senast 15 april.

Flygalternativ


Bergamo
Detta är den flygplats som ligger närmast Iseosjön, cirka 1 timmes bussfärd. Till Bergamo flyger Ryanair från Köpenhamn.

Malpensa
Ligger närmre Milano och cirka 1,5 timmes bussfärd till Iseosjön. Till Malpensa flyger EasyJet och SAS såväl från Köpenhamn som Stockholm (Arlanda).

Flyg med SAS
7 juni
Köpenhamn – Milano Malpensa 08.25 - 10.30
Arlanda - Milano Malpensa 06.05 - 10.30

10 juni
Milano Malpensa – Köpenhamn 20.05 - 22.00
Milano Malpensa - Arlanda 20.05 - 00.05

Flyg med RYANAIR
7 juni
Köpenhamn – Milano Bergamo 13.55 - 16.00

10 juni
Milano Bergamo – Köpenhamn 19.40 - 21.40

Flyg med EasyJet
7 juni
Köpenhamn – Milano Malpensa 09.45 - 11.50

10 juni
Milano Malpensa – Köpenhamn 17.40 - 19.45

Det är utifrån ovan flygtider som transfers kommer att anordnas.

Funderingar • Behöver jag boka mitt boende?
  Nej, det är ordnat och ingår i weekendpaketet.
 • Får våra barn följa med?
  Nej, vi önskar tillbringa denna helg endast i vuxet sällskap.
 • Finns det möjlighet till parkering om vi har bilat till Italien?
  Ja, det finns en långtidsparkering nära färjeläget i Sulzano (på fastlandet) som kostar 6 Euro per dag.
 • Om jag åker ner till Italien tidigare?
  Njut men vi önskar att Monte Isola beträds först tillsammans med oss den 7 juni.
 • Var hittar jag information om utflykter i närheten?
  För den nyfikne med framförhållning finns Google annars kommer denna information att finnas tillgänglig för alla vid ankomst.

Bröllopskoordinator


Johan Ekmark besvarar alla praktiska frågor om bröllopet johan.ekmark@lavilla.se

Har du andra frågor och funderingar är det givetvis bara att höra av dig till Martina eller Mattias direkt.

Kuriosa om vår destination


Iseosjön är mindre än sina grannar Garda och Como men kompenserar med orörda vikar, olivlundar och vingårdar.

Monte Isola blev för något år sedan utnämnd till Italiens mest unika plats att bo på och är en bevarad hemlighet som brukar beskrivas som ett Italien i miniformat. Ön är så gott som bilfri, du cyklar runt den på max ett par timmar eller snörar på dig friluftsskorna och tar dig runt ön till fots.

Vi har redan sonderat terrängen och kan garantera skön motion i bästa möjliga miljö. Ett svalkande dopp kan, om så önskas, tas från någon av öns små strandkajer.

Castello Oldofredi med medeltida ursprung ligger majestätiskt på ön Monte Isola. Här kommer vi att umgås tillsammans med all tänkbar komfort såsom pool, trädgård, flera terasser med utsikt över sjön och Alperna som kuliss. Vi har bokat hela stället för oss själva!

Till anmälningssidan


Du har en gammal webbläsare

Din webbläsare är av en äldre eller enklare variant och fungerar inte på vår hemsida.

Klicka här för att ladda ner en modern webbläsare (Google Chrome)


La Villa Travel AB | Box 12205 | 102 25 Stockholm
Tel: 08- 514 202 90 | Fax 08-514 202 91 | info@lavilla.se | www.lavilla.se
Bankgiro: 5583-6787 | Orgnr: 556595-9896
Företaget har F-skattsedel | Resegaranti ställd enligt Kammarkollegiets villkor