La Villa
background
Italien > Lazio > Rom - den eviga staden

Rom - den eviga staden. Sjudande folkliv och hundratals sevärdheter i världsklass, med historiska lämningar i nästan varje kvarter gör Rom till en stad för stora upplevelser och ständiga överraskningar.

Världsmetropolen Rom lämnar ingen oberörd. Få platser har ett koncentrat av mänsklighetens historia samlad som Rom. Här finns allt från Colosseum, till Peterskyrkan och Olympiastadion. På pampiga torget Piazza Navonas marknad och vid Spanska trappan känner man sig alltid ung. Rom är en adrenalinframkallande cocktail av historia och nutid, religion och nöjesliv, kontemplation och energi.

Rom är ett perfekt resmål för en längre weekend. Här finns alt man kan önska för en perfekt semester. Stora museer, långa shoppinggator, mysiga restauranger och en internationell atmosfär. I kvarteren runt Via Condotti ligger idag flera mindre vinbarer som serverar vin på glas och rätter ur det traditionella köket på ett avspänt och ledigt sätt. De stora modehusen ligger kring spanska trappan, längs Via del Corso och Via Nazionale ligger kedjebutiker och många skoaffärer.

I många kvarter är det marknad på morgonen och den mest berömda är den på Piazza dei fiori. När marknaden plockar ihop tar bargästerna vid och håller sen igång till sent in på natten. Loppmarknaden vid Porta Portese är ett skådespel i sig. Rom är en stad som besöks av tusentals turister men i Trastevere finns fortfarande trattorior dit romarna själva går. Dra er tillbaka på kvällen för en romersk middag i romantiska Trastevere för att göra dagen komplett och smälta alla stora intryck. Det är nästan som i Lady och Lufsen.

OBS! Ny turistskatt i Rom


Tillbaka


Lazio

Lazio

Bostäder Rom - den eviga staden

Inga objekt kunde hittasInga objekt kunde hittas med dina sökkriterier. Försök igen genom att kanske ändra på något eller inte begränsa din sökning så mycket.

Om du ändå inte hittar något, kontakta oss så tar vi fram ett personligt förslag åt dig. Du kan sända oss ett meddelande eller ringa oss under dagtid på 08 514 202 90.
Objekt 0 till 0 av totalt 0
Välj område
Sök bostad
Antal personer: st

Visa endast fristående bostäder

Landskap/storstad:

Bostadens namn:

Läge:
Kust
Inland
Alla lägen

Omgivning:
Stad, by
Lantligt
Alla omgivningar

Övrigt:
Pool
Tennis
Golf

Dygnshyra:
Visa dygnshyra
Ny turistskatt i Italien


Instagram
Följ oss på Instagram

Dela själv med #lavillatravel

Du har en gammal webbläsare

Din webbläsare är av en äldre eller enklare variant och fungerar inte på vår hemsida.

Klicka här för att ladda ner en modern webbläsare (Google Chrome)


La Villa Travel AB | Box 12205 | 102 25 Stockholm
Tel: 08- 514 202 90 | Fax 08-514 202 91 | info@lavilla.se | www.lavilla.se
Bankgiro: 5583-6787 | Orgnr: 556595-9896
Företaget har F-skattsedel | Resegaranti ställd enligt Kammarkollegiets villkor