La Villa
background
Italien > Lazio > Sabina - norr om Rom

Sabina - norr om Rom. Sabina ligger en timmes bilkörning norr om Rom.

Trots att det ligger så nära huvudstaden är det ett område som har bevarat mycket av sin rurala karaktär. Landskapet präglas av odlad mark och sluttningar med knotiga sekelgamla olivträd. Här är jordbruk fortfarande den viktigaste sysselsättningen och från Sabina kommer en av Italiens bästa olivoljor.

På kullarna ligger medeltida byar som bevarat mycket av svunna tider. Gå in genom stadsporten och dröm dig bort bland små torg och trånga gränder. Colevecchio, Selci vecchio och Casperia är några av många medeltida juveler. Längre västerut ligger Viterbo, världsberömt för sina vackra palats och trädgårdar. Under sommaren och hösten är det lokala fester i nästan varje by och du är givetvis välkommen att vara med.

I Sabina finns gott om vandringsleder och du kan även vandra längs de mindre grusvägarna. Vill du besöka Rom en dag eller två tar du bara lokaltåget från någon av de mindre stationerna och anländer direkt till Roms centrum. Härifrån kan du också ta lokaltåg till flygplatsen Fiumicino. Kommunikationerna inom området är dock inte de bästa och vi rekommenderar bil. Det är nära från motorvägsavfarten och området är ett bra alternativ för den som vill bo nära Rom men inte i staden. Vid motorvägsavfarten finns en stor livsmedelshall som är öppen även söndagar.

Tillbaka


Lazio

Lazio

Bostäder Sabina - norr om Rom

Inga objekt kunde hittas



Inga objekt kunde hittas med dina sökkriterier. Försök igen genom att kanske ändra på något eller inte begränsa din sökning så mycket.

Om du ändå inte hittar något, kontakta oss så tar vi fram ett personligt förslag åt dig. Du kan sända oss ett meddelande eller ringa oss under dagtid på 08 514 202 90.
Objekt 0 till 0 av totalt 0
Välj område
Sök bostad
Antal personer: st

Visa endast fristående bostäder

Landskap/storstad:

Bostadens namn:

Läge:
Kust
Inland
Alla lägen

Omgivning:
Stad, by
Lantligt
Alla omgivningar

Övrigt:
Pool
Tennis
Golf

Dygnshyra:
Visa dygnshyra




Ny turistskatt i Italien


Instagram
Följ oss på Instagram

Dela själv med #lavillatravel

Du har en gammal webbläsare

Din webbläsare är av en äldre eller enklare variant och fungerar inte på vår hemsida.

Klicka här för att ladda ner en modern webbläsare (Google Chrome)


La Villa Travel AB | Box 12205 | 102 25 Stockholm
Tel: 08- 514 202 90 | Fax 08-514 202 91 | info@lavilla.se | www.lavilla.se
Bankgiro: 5583-6787 | Orgnr: 556595-9896
Företaget har F-skattsedel | Resegaranti ställd enligt Kammarkollegiets villkor