La Villa
background
Italien > Sardinien > Stintino, norra Sardinien

Stintino, norra Sardinien. Stintino ligger på Sardiniens nordvästra spets.

Här finns några av öns vackraste stränder. Det turkosfärgade vattnet och kritvita stränderna för tankarna till Karibien. La Pelosa och Le Saline är de två mest omtalade stränderna. La Pelosa är långgrund, barnvänlig och har fin mjuk sand. Le Saline har lite mer grovkornig sand. Längs stränderna ligger låga hotel och med en del barer. Här blir det aldrig överfullt av solbadare. Augusti är italienarnas egen sol- och bad-period och då kan stränderna fyllas men under andra tider på året är du ibland helt ensam på stranden. Och det är badbart till långt in i oktober.

Längre norrut ligger Asinara, en nationalpark. Med sin låga macchiavegetation är det ett område perfekt för vandring längs den vackra kustlinjen. Stintino är en före detta fiskeby som idag lever på turism. Längs de smala gatorna ligger restaurangerna tätt och på kvällen sänker sig skymningen över sorlet som fortsätter till långt in på natten.

I ett semesterhusområde några km från Stintino ligger våra hyresobjekt. Det är nybyggda semesterhus med egen trädgård och pool. I området finns både butiker och restauranger. Området är genomkorsat av mindre bilvägare med nedsatt hastighet. Längs alla vägar går trottoarer och det är mycket barnvänligt. Härifrån tar du dig enkelt med bil till några av Italiens finaste stränder.

Tillbaka


Sardinien

Sardinien

Bostäder Stintino, norra Sardinien

Inga objekt kunde hittasInga objekt kunde hittas med dina sökkriterier. Försök igen genom att kanske ändra på något eller inte begränsa din sökning så mycket.

Om du ändå inte hittar något, kontakta oss så tar vi fram ett personligt förslag åt dig. Du kan sända oss ett meddelande eller ringa oss under dagtid på 08 514 202 90.
Objekt 0 till 0 av totalt 0
Välj område
Sök bostad
Antal personer: st

Visa endast fristående bostäder

Landskap/storstad:

Bostadens namn:

Läge:
Kust
Inland
Alla lägen

Omgivning:
Stad, by
Lantligt
Alla omgivningar

Övrigt:
Pool
Tennis
Golf

Dygnshyra:
Visa dygnshyra
Ny turistskatt i Italien


Instagram
Följ oss på Instagram

Dela själv med #lavillatravel

Du har en gammal webbläsare

Din webbläsare är av en äldre eller enklare variant och fungerar inte på vår hemsida.

Klicka här för att ladda ner en modern webbläsare (Google Chrome)


La Villa Travel AB | Box 12205 | 102 25 Stockholm
Tel: 08- 514 202 90 | Fax 08-514 202 91 | info@lavilla.se | www.lavilla.se
Bankgiro: 5583-6787 | Orgnr: 556595-9896
Företaget har F-skattsedel | Resegaranti ställd enligt Kammarkollegiets villkor