Fattoria la Torre | Toscana | Italien | La Villa
La Villa

Fattoria La Torre - mellan Pisa och Florens

Vingården Fattoria La Torre välkomnar dig strax intill den historiska byn Montecarlo di Lucca som fått utmärkelsen att vara en av Italiens vackraste byar. Området är känt sedan länge för produktion av vin och olivolja så passa på att boka en visning av vinkällaren och provsmaka gårdens viner när du besöker Fattoria La Torre.

Gården ligger omgiven av olivträd på sluttningen nedanför Montecarlo med utsikt över de grönskande kullarna runtom och byns kuliss med sin medeltida mur och torn. Poolen renas miljövänligt utan klor och har en jacuzzi och en grundare del för barn.

Gårdens restaurang och vinbar erbjuder god mat med toscansk prägel och lokala viner som sommartid avnjuts utomhus med utsikt mot byn. Runt gården finns fina promenadstigar i naturen. På förfrågan anordnas förutom vinprovning även matlagningskurser. I Montecarlo finns flera restauranger, barer och butiker av allehanda slag.

Fattoria La Torre har 10 rustika lägenheter, alla med uteplats, och några moderna hotellrum i minimalistisk stil i huvudbyggnaden. Totalt erbjuder gården lite över 20 sängplatser.