Fattoria Pogni | Toscana | Italien | La Villa
La Villa

Fattoria Pogni - vinkällare på gården

Fattoria Pogni är en välkomnande och härlig vingård alldeles nedanför byn Marcialla söder om Florens. Det är lätt att trivas på denna fina gård med vackra blommor, välskötta gräsmattor och en pool varifrån man ser byn på höjden av en av kullarna. Gården tillverkar egna viner och håller vinprovningar i en fin sal med suggestiva tegelvalv. Det finns också möjlighet att delta i vinskörden eller plocka oliver.

Det finns en fotbollsplan, en volleybollplan och tennisbana med syntetgräs för den aktive. Vill du upptäcka omgivningar så kan man hyra cyklar på gården. Närheten till byn Marcialla och det lite större samhället Certaldo och inte minst Florens gör att Fattoria Pogni har ett bra utgångsläge för utflykter i Toscana.

På gården finns 6 lägenheter, alla med egna uteplatser och en villa med plats för 10 personer. I villan finns kök och matsal för 26 personer om man hyr hela gården för ett större sällskap. Totalt erbjuder gården 28 ordinarie sängplatser och möjlighet till ytterligare 10 platser i extrasängar och bäddsoffor.

Gemensam tvättstuga.