Santa Laura | Toscana | Italien | La Villa
La Villa

Santa Laura - mitt bland vinodlingar

Santa Laura ligger mitt bland vinodligar nära havet i Toscana. När man kommer upp till Santa Laura efter en dag på stranden infinner sig lugnet. Ett dopp i poolen och en lugn stund i skuggan under pinjeträdet innan middagen. Fördrinken intas på terrassen som har en hänförande utsikt ner mot havet och över de toscanska olivlundarna. Det här är livet.

Santa Laura är en gård som totalrenoverades 2009 och består av 10 lägenheter alla med A/C och internetuppkoppling. Lägenheterna är i olika storlekar och passar både mindre och större sällskap. Poolen är stor och det finns en grundare del för de mindre barnen. De sköna solstolarna runt poolen hittar sin plats i skuggan under olivträden. Detta är det perfekta stället för er som vill bo lite avskilt på landet och ändå ha nära till havet för salta bad och långgrunda stränder. Med bil tar det endast 10 minuter till närmaste strand där restaurangerna bjuder på färsk fisk och god krabbpasta – det mesta av livets goda!

På gården finns en stor matsal och här kan arrangeras frukost, lunch och middagar. Det är också möjligt att kombinera vistelsen här med en middag på gården Fattoria Moris som ligger en kort promenad från Santa Laura. Totalt finns här plats för ca 34 personer.