Santa Vittoria | Toscana | Italien | La Villa
La Villa

Santa Vittoria - gården bland vinfälten

Villa Santa Vittoria ligger i det vackra området Valdichiana i Toscana omgivet av stora vinodlingar. Ägarna till Villa Santa Vittoria producerar prisbelönta viner och ordnar gärna med vinprovning i huset. Villa Santa Vittoria är ett hus från 1800-talet som tidigare varit bostad för lantbrukets familj. De har med känsla stil och charm renoverat huset och skapat fem trivsamma lägenheter. Många originaldetaljer har bevarats för att bibehålla den lantliga charmen utan att göra avkall på komforten. Varje lägenhet har sin egen uteplats i trädgården som sveper ner över kullen mot det inbjudande poolområdet. Det är vinodlingar så långt ögat kan nå på kullarna runt huset.

Villa Santa Vittoria passar för flera familjer som vill ha sin egen lägenhet men ändå vara tillsammans med alla andra. Det finns ett stort allrum med bibliotek och matplats för stora sällskap. Detta rum nås även direkt utifrån trädgården. Här finns också ett välutrustat kök för gemensam matlagning. Vill man inte laga maten själv så kan man beställa en kock till huset som lagar god toscansk mat, att avnjutas med gårdens fina viner! I trädgården odlas grönsaker som gästerna är välkomna att plocka av. Ägarinnan driver också en restaurang bara 100 meter från huset.

Istrice och Gazza Lägenheter i markplan med vardera ljust allrum med matplats och bäddsoffa för två personer samt kökshörna, ett sovrum med dubbelsäng, ett badrum med dusch.
Lepre Lägenhet i markplan med allrum med matplats och bäddsoffa för två personer. Ett par trappsteg leder till ett fullt utrustat kök. Det finns ett sovrum med två enkelsängar och ett handikappanpassat badrum samt ett sovrum med dubbelsäng och eget badrum med dusch.
Pagliericcio En extern trappa leder till denna lägenhet en trappa upp. Entré i ett vardagsrum och matsal i öppen planlösning. Separat kök. Tre sovrum med delbara dubbelsängar varav ett med eget badrum med dusch. De båda andra delar ett badrum med badkar.
Upupa Lägenheten ligger i markplan på baksidan av huset med mer avskilt läge. Entré i allrum med matplats och bäddsoffa för två personer. Mindre pentry. Ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, två badrum.

Totalt erbjuder Santa Vittoria 18 sängplatser och ytterligare 8 platser i bäddsoffor.