Varramista Il Monsonaccio | Toscana | Italien | La Villa
La Villa

Il Monsonaccio - för stora sällskap

Il Monsonaccio, ett av de större husen på gården Varramista. Huset Il Monsonaccio är ett stort hus mellan Pisa och Florens som består av fyra stora lägenheter som både kan hyras var för sig och som också passar bra för större sällskap som hyr hela huset. Varje lägenhet har egen möblerad uteplats samt gemensam pool i trädgården. Det finns TV, Hi-Fi-system och internet i varje lägenhet. Varramista är en stor gård som producerar eget vin och olivolja och det är möjligt att göra ett besök i vinkällaren för provsmakning. I den stora villan, en gång bostad för Piaggios grundare och Fiats ägare, ligger receptionen och bredvid finns ett större hus där fester och konferenser kan anordnas. Monsonaccio har ett strategiskt läge för den som vill upptäcka några av Toscanas främsta städer som Lucca, Volterra, San Gimignano, Pisa och Florens.

La Margherita På första våningen med utvändig trappa (17 trappsteg). Rymligt vardagsrum med kökshörna, stor öppen spis, två sovrum varav ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar, båda med egna badrum.
Il Melograno På markplan. Allrum med tre trappsteg till matplatsen och köket, ett sovrum med dubbelsäng och fyra trappsteg upp till ett eget badrum, ytterligare två sovrum varav ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar, ett badrum. Alla rum har utgång till trädgården.
La Mimosa På två våningsplan. På markplan ligger ett litet och ett större allrum med öppen spis samt kökshörna med utgång till trädgården. En trappa upp (6+12 trappsteg) ligger ett sovrum med två enkelsängar och eget badrum med jacuzzi, samt tre sovrum varav två med dubbelsängar och ett med två enkelsängar, alla med egna badrum.
Il Girasole Eget hus med 750 kv stor trädgård. Två våningsplan. På markplan ligger ett litet och ett större allrum med öppen spis samt kökshörna med utgång till trädgården. Två sovrum varav ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar, ett badrum. Sovrummen har utgång till trädgården. En trappa upp (15 trappsteg) ligger två sovrum med egna badrum.

Totalt finns det 26 sängplatser och möjlighet till ytterligare 4 platser.