Varramista La Frasca | Toscana | Italien | La Villa
La Villa

La Frasca - mellan Pisa och Florens

La Frasca, smakfullt hus på gården Varramista. La Frasca är ett av tre fristående hus på den stora egendomen Varramista mellan Pisa och Florens. Huset La Frasca är vackert beläget på en höjd. När du kommer till Varramista passerar du genom den stora grinden och vägen slingrar sig upp över kullarna till La Frasca. Det är ett modernt och bekvämt inrett hus med stora och rymliga rum och gott om plats för stora sällskap, gemensamma måltider och samvaro både inne och ute Inredningen är ny men i gammal toscansk stil. La Frasca har en härlig trädgård med pool. Varramista är en stor gård som producerar eget vin och olivolja och det är möjligt att göra ett besök i vinkällaren för provsmakning. Bredvid den stora antika villan, en gång bostad för Piaggios grundare, där receptionen finns, ligger ett större hus där fester och konferenser kan anordnas. La Frasca har ett strategiskt läge för den som vill upptäcka några av Toscanas främsta städer som Lucca, Volterra, San Gimignano, Pisa och Florens.

Stora huset I markplan finns en salong med öppen spis, matrum med angränsande kök. Ännu en matsal med utgång till trädgården där det finns grill. Två sovrum med vardera två sängar samt ett sovrum med dubbelsäng. Alla sovrum har egna badrum. En trappa upp finns ett stort allrum med öppen spis. Två sovrum med vardera två sängar samt tre sovrum med dubbelsängar. Alla sovrum har egna badrum. Tvättstuga med två tvättmaskiner och torktumlare.
Dependencen I markplan finns en rymlig salong, kök och ett badrum samt stor terrass. En trappa upp finns en studio med telefon, fax och internetanslutning, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, två badrum.

La Frasca har totalt 20 sängplatser.