Villa Montagna | Toscana | Italien | La Villa
La Villa

Villa Montagna - norr om Florens

Villa Montagna är ett stort, fristående stenhus. Det ligger på en kulle 700 m från gården Poggio alle Ville. Utsikten är vidunderlig och det finns många små uteplatser, grillplats och egen pool i trädgården som omger huset. Villa Montagna har stora och rymliga rum, vackert möblerade i rustik stil. Området passar också utmärkt för vandrare. På gården Poggio alle ville anordnas matlagningskurser och är man en större grupp finns här också lägenheter för uthyrning. Närmaste livsmedelsaffär ligger i Panicaglia som nås till fots. Bussförbindelser med Florens går från Borgo San Lorenzo. Den som önskar kan mot en extra kostnad få en kock som lagar en eller flera måltider på plats.

Detta är ett hus i flera plan. På undervåningen finns ett stort vardagsrum med öppen spis och matplats samt flera mindre vardagsrum. En trappa upp ligger ett välutrustat kök med matplats och terrass direkt utanför. Det finns totalt åtta sovrum, varav tre har egna badrum, samt ytterligare två badrum och en extra toalett. Totalt finns 16 sovplatser i villan och ytterligare ca 30 platser nere på gården Poggio alle Ville.

På tomten finns också en gammal hölada, som innehåller ett rum på 60 kvm, avsett för samlingar och fester. På förfrågan kan vi ordna med middagar, frukost eller pizzabakning.