Villa Oliveto | Toscana | Italien | La Villa
La Villa

Villa Oliveto - uppfyller alla förväntningar

Villa Oliveto är ett drömhus i ett av Toscanas vackraste område. Från terrassen och trädgården blickar man ut över de magiska kullarna med oliver och vindruvsodlingar. Skönheten är betagande. Villa Oliveto med sin vackra stenfasad består egentligen av två sammansatta hus och hör till en vingård där man producerar Brunello-vin. Husen är karaktärsfullt inredda med en blandning av nytt och gammalt där man lagt stor vikt vid valet av material. Vid sidan om husen finns en taktäckt uteplats med bröd- och pizzaugn, grill och utemöbler. Det stora huset består av två våningsplan. I det stora huset finns ett rymligt vardagsrum med öppen spis, ett stort och välutrustat kök med utgång till den härliga terrassen, matsal och ett badrum. En trappa upp ligger sovrummen. Det finns gratis internetuppkoppling i huset. Även det mindre huset består av två plan och har allrum med öppen spis och kökshörna samt två sovrum med egna badrum. I trädgården ligger ännu en byggnad med ett litet gym, jacuzzi och bastu.

Stora huset På markplan ligger ett vardagsrum, kök, matsal och ett badrum. En trappa upp finns fyra sovrum med dubbelsäng och egna badrum med dusch.
Lilla huset På markplan ligger ett allrum med öppen spis och kökshörna samt ett sovrum med två separata sängar med privat badrum. En trappa upp ligger ännu ett sovrum med dubbelsäng med eget badrum.

Villa Oliveto har totalt 12 sängplatser.