Marielle och Fredriks bröllop i Italien | La Villa | La Villa
La Villa

Marielle och Fredrik

När vi precis hade förlovat oss så hade vi inte tänkt att Italien och Monte Isola skulle bli det land och den plats som vi skulle gifta oss på.
Vi visste då inte heller att Iseo sjön existerade, fast vi såklart hade hört talas om Como och Gardasjön tidigare.
Nu är det en plats som ligger oss väldigt varmt om hjärtat och en plats vi till vår stora glädje kommer att ha anknytning till i resten av våra liv.

Vi besökte upp till 7 olika platser i Sverige som tänkbara alternativ då vi mer eller mindre av en slump kom i kontakt med Martina på La Villa.
Det var det bästa som kunde hända när vi nu ser tillbaka på hur bra och underbart vårt bröllop blev! Efter att vi träffat Martina första gången för att gå igenom vilka möjligheter och alternativ det fanns så dröjde det inte lång tid innan vi hade bestämt oss för att Monte Isola skulle bli platsen där vi skulle gifta oss.
Det är jättesvårt att föreställa sig hur det ska bli och hur det kan komma att se ut, vi hade varit på en snabb visit några månader innan bröllopet för att få en liten uppfattning om platsen. Men vi lovar, det är jättefint på bild men tusen gånger så mer fantastiskt att uppleva det på plats. Det är en unik plats!

Vi ville också att detta skulle bli en minnesvärd resa för våra familjer och vänner, vi ville ge dem något som de också kan bära med sig resten av livet.
Vi lämnade det mesta i Martina och hennes kollegers händer, vi hade självklart lite önskemål om hur saker och ting skulle vara (det blev som vi ville också), vi kände oss trygga med det då Martina och La Villa anordnat flertalet bröllop i Italien tidigare.
Om man tänkt gifta sig utomlands så är det en fördel om man tar hjälp av någon som framförallt kan språket och har lokalkännedom annars kan det bli lite besvärligt.

Vill ni ha tips om en helt underbar vigselförrättare så kan vi varmt rekommendera Monica Englund som verkligen skapade den äkta känslan vi ville ha.

Att vi hade vårt bröllop och vår fest på Oldofredi på ön Monte Isola med en historia som sträcker sig så långt tillbaka som till 1300-talet är helt otroligt, känns fortfarande idag lite overkligt.
Oldofredi blev vårt slott under 3 dagar då det bara var våra familjer och gäster som fick bo där, det blev som ett enormt hemma hos bröllop med en fantastisk personal där ägarens fru Christina såg till att vi blev väl omhändertagna.
Martina var med oss på plats och hon var grym, hon styrde och ställde, fixade och trixade och såg till att våra gäster men framförallt att vi hade det bra och att det blev så fantastiskt bra som vi ville ha det.
Den lediga tid som gavs då kunde gästerna göra lite vad de ville, utforska ön, ligga och läsa vid polen eller ta en tur med båten in till Iseo. Detta var något som verkligen uppskattades.
Barnvakterna som var med på resan hade det också riktigt bra.
Att starta bröllopshelgen med en välkomstmiddag på vingården Al Rocol är något vi varmt rekommenderar!
Vi fick den inramningen vi verkligen ville ha på vårt bröllop, den genuina, familjära, varma, vackra och fantastiska känslan.

Vi vill tacka alla för att ni var med och gjorde vår stora dag helt fantastisk!La Villa Travel AB | Strandbergsgatan 61 | 112 51 Stockholm
Tel: 08- 514 202 90 | info@lavilla.se | lavilla.se
Bankgiro: 5583-6787 | Orgnr: 556595-9896
Företaget har F-skattsedel | Resegaranti ställd enligt Kammarkollegiets villkor