La Villa
background

Åk skidor med företaget i Courmayeur

Bo i underbara Courmayeur och upplev bra skidåkning kombinerat med trevliga restauranger och bra konferensmöjligheter. I den vackra Aostadalen ligger denna fantastiska skidort som erbjuder något för alla. Courmayeur har många mysiga restauranger, barer och affärer. Förutom skidåkningen kan man njuta av underbara termalbaden i Pré Saint Didier, åka hundspann, vandra med snöskor, åka heliskiing eller besöka Aosta. För stora och små grupper kan vi arrangera bra konferensmöjligheter. Det är enkelt att ta sig hit och från Geneve är det endast 1,5 timmes transfer.

Alpernas bästa matupplevelser

Courmayeur är en solhylla med lagom branta backar för familjer och vana skidåkare. Men Courmayeur bjuder inte bara på utmanande skidåkning. Här finns några av de bästa restaurangerna. När magen är lycklig blir skidåkningen en ännu mer fantastisk upplevelse.

Courmayeur - by för livsnjutare

Byn erbjuder allt från fantastiska pizzerior till små trattorior med delikatesser från området. Courmayeur är en plats för livsnjutare. Stämningen i den gamla byn, med sina stenhus och eleganta fasader mot gågatan Via Roma, är traditionsrik och flärdfull med fina delikatess- och klädbutiker. Nattlivet är relativt lungt men det finns pubar och bl a Planet Disco Bar som har öppet inpå småtimmarna. Man får heller inte missa et besök på den underbara SPA anläggningen Pré Saint Didier.

Förslag på aktiviteter

Heliskiing
Hyr din egen helikopter tillsammans med dina vänner och kollegor! Per tur och guide är ni fyra personer som samåker. Ni gör gemensamt två åk upp till någon av våra vackraste toppar för att förbereda skidåkning i orörd snö. Helikoptern, piloten och guiden är bokad uteslutande för dig under aktiviteten. Vill du prova något riktigt unikt prova heliskiing! Vi tar fram förslag som inkluderar helikopter, pilot, engelsktalande guide, två åk samt transfer mellan hotell och linbanan.

Isklättring
Isklättra i några av de vassaste bergen i Italien! Ni delas upp i grupper om fyra personer per engelsktalande isklättringsguide, där ni under några timmar bestiger isberg tillsammans. Ni får spetshacka, säkerhetslina, klättringspjäxa, hjälm, klätterjärn och engelsktalande isklättringsguide.

Snöskoter upp till restaurang i bergen för middag
Högt uppe i bergen där man inte tror det är möjligt finns det restauranger som erbjuder middagar i rustik miljö. För att ta sig upp till dessa stugor kan man antingen åka skidor eller utforska omgivningarna som passagerare på en snöskoter. Facklor lyser upp vägen.

Termalbad i Pre Saint Didier
Termalbadet har tre utomhuspooler med en medeltemperatur på 37 grader, i vatten från bergens varma källor. Inomhus finns det olika duschar, pooler, ångbastu mm. Det finns även en relaxavdelning där du kan avnjuta behandlingar. En trappa upp finner du en buffé med frukt och tilltugg uppdukat för termalbadets gäster. Terme di Pre Saint Didier

Kontakta oss för prisförslag


Johan Ekmark, johan.ekmark@lavilla.se
Tel dir. 08-514 202 93


Tillbaka till sidan om konferenser i Italien
Konferens Alperna Courmayeur

Företagsresa alperna La Villa

Konferens Alperna La Villa

Isklättring Courmayeur

Pré-Saint-Didier Spa

Skidåkning Courmayeur


La Villa-nytt

Vill du har vårt nyhetsbrev? Fyll i din mejladress och klicka på Lägg till.linkpil


Iseosjön
Konferens och vandring i närheten av Iseosjön

En natur, spa, mat och vinupplevelse

Courmayeur
Åk skidor med företaget i Courmayeur

Fantastisk skidåkning men också mycket annat för de som inte åker utför.

Testkör en Ferrari
Testkör en Ferrari

Prova på att själv köra en Ferrari och upplev känslan.

Du har en gammal webbläsare

Din webbläsare är av en äldre eller enklare variant och fungerar inte på vår hemsida.

Klicka här för att ladda ner en modern webbläsare (Google Chrome)


La Villa Travel AB | Box 12205 | 102 25 Stockholm
Tel: 08- 514 202 90 | Fax 08-514 202 91 | info@lavilla.se | www.lavilla.se
Bankgiro: 5583-6787 | Orgnr: 556595-9896
Företaget har F-skattsedel | Resegaranti ställd enligt Kammarkollegiets villkor