högtid och fest | La Villa | La Villa
La Villa
Festarrangemang Italien La Villa
Högtidsfester Italien La Villa
Festarrangör Italien La Villa
Festarrangör Toscana La Villa

Fest i Italien med familj och vänner


La Villa Travel AB | Strandbergsgatan 61 | 112 51 Stockholm
Tel: 08- 514 202 90 | info@lavilla.se | lavilla.se
Bankgiro: 5583-6787 | Orgnr: 556595-9896
Företaget har F-skattsedel | Resegaranti ställd enligt Kammarkollegiets villkor
X
Stäng
X
La Villa har många års erfarenhet av stora högtidsfester och evenemang i Italien som kräver organisation, noggrann planering, bokning av leverantörer och budgetering. Vi har bland våra kunder både privatpersoner och stora företag

Att ordna en fest eller fira en högtidsdag i Italien är ett minne för livet.

Nedan presenterar vi tre exempel på festarrangemang vi genomfört under åren. En fest är alltid unik och tillsammans kan vi hjälpa till med ett minne för livet.

Stor villa för familj och vänner

Att hyra ett större hus en vecka för familj och vänner är ett mycket trevligt sätt att umgås. Till festkvällen kan vi hjälpa till med kock som lagar maten på plats. Några av de mest populära villorna på gränsen mellan Toscana och Umbrien har vi samlat här. Det är enkelt att ta sig hit. Närmaste flygplats med direktflyg ligger i Rom. En trevlig festmiddag med kock i huset kostar ca 500:-/person. För att ge extra krydda åt vistelsen rekommenderar vi en dag i de varma källorna på Fonte Verde Spa som ligger i närheten. Till våra gäster i området ger vi 10% i rabatt på entréavgiften och på alla heldagspaket.

Vingård för en helg

Gården Al Rocol ligger bara 35 km från flygplatsen i Bergamo (flyg med RyanAir). Hyr man alla rummen på gården finns här plats för upp till 34 personer. Gården är känd för sin goda mat och sina goda viner. Här ordnas ofta fester och vinprovningar. En komplett festmiddag med vin kostar från 450:-/person. Under dagarna har gästerna möjlighet att göra olika utflykter som till Verona, Franciacorta outlet eller till Lago d'Iseo.

Fest hela veckan för stora sällskap

Flera av de större gårdar vi förmedlar lämpar sig för större fester. Det bästa exemplet är gården Villa Bellaria. Den ligger fantastiskt trevligt mitt i en by i Toscana, 30 minuter från havet och Siena. Under en av de 50-årsfester som annordnats här hyrde varje familj varsin lägenhet under en vecka. Samtidigt hjälpte vi till med att ordna olika middagar, luncher, vinprovningar och andra arrangemang som guidad stadsvandring i Florens och hyra av musikanläggning. 70 personer fick en oförglömlig vecka här sommaren 2006 och den nyblivne 50-åringen en fest för livet.

Stäng